Gå till huvudinnehållet

Traktor Stiga 398 M, exkl drag

Stiga Tornado 2098 är en traktor för stora ytor som kan användas både för gräsklippning med sidoutkast och mulchingfunktion. Traktorn är utrustad med mekanisk växellåda och ett 98 cm klippaggregat med två knivar samt två antiskalperingshjul.Säljs exklusive drag.

Egenskaper

Med Stigas traktor 398 M kan du välja mellan att klippa med sidoutkast eller med mulchingfunktion med Stigas Multiclip-mulchingplugg. Traktorn drivs av en Stiga-motor med nettoeffekten 6,5 kW vid 2800 v/min och är utrustad med en mekanisk växellåda och ett klippaggregat på 98 cm med två knivar och två antiskalperingshjul.

Stiga 398 M har en modern och attraktiv design med en upphöjd mjuk ratt och med en spak bredvid förarsätet justerar du enkelt klipphöjden i sju olika lägen från 25-80 mm. Med en knapptryckning aktiveras klipparens elektromagnetiska knivkoppling och kopplar in knivarna.

Teknisk data

Kraftkälla: Bensin 

Motortillverkare: Stiga 

Motor: 7050 

Effekt: 352 cm³ 

Motoreffekt: 6,5 kW 

Motorvarvtal (rpm): 2800 rpm 

Tankvolym: 6 liter 

Klippsystem: Sidoutkast/Mulching 

Material klippkåpa: Stål 

Klippbredd: 98 cm 

Klipphöjd: 7 positioner 25-80 mm 

Transmission: Manuell 

Antal växlar: 5 framåt, 1 bakåt 

Drivsystem: Bakhjulsdrift 

Arbetsområde: Upp till 4000 m²

Vikt: 160 kg

Stiga -För alla slags trädgårdsarbeten

Stiga har levererat kvalitetsmaskiner till den svenska marknaden ända sedan 1934. Varumärket står för konsumentdriven innovation med förstklassiga trädgårdsredskap som är speciellt anpassade för det krävande nordiska klimatet.