Gå till huvudinnehållet

Trädgårdskompost Hasselfors Jordglob 310L

Art.nr:1167421

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Skapa din egen kompostjord! Trädgårdskompost Jordglob är en lätt isolerad kompostbehållare av återvunnen plast för både trädgårdsavfall och köksavfall.
  • Gör din egna näringstäta planteringsjord
  • Både för hushållsavfall och trädgårdsavfall
  • Stor kapacitet, lätt att tömma

Produktdetaljer

Genom att kompostera ditt hushålls- och trädgårdsavfall kan du med lätthet skapa din egen näringstäta jord. Det komposterade avfallet är perfekt att använda som jordförbättrare i din trädgård.

Hasselfors lättanvända trädgårdskompost har med sin annorlunda design stor kapacitet med optimal form och höjd vilket ger god funktion och praktisk användning. Kompostbehållaren kan användas för både hushållsavfall och trädgårdsavfall som löv, ris, gräsklipp och annat växtrens. Läggs en duk i bottendelen kan även latrin komposteras.

Trädgårdskomposten är lätt isolerad och tål att stå ute ner till -25 grader, men tänk på att vid minusgrader går all kompostering väldigt långsamt eftersom processen avstannar.

Avfallet fylls enkelt i genom en lucka på toppen. För att tömma komposten lyfts hela den övre delen bort och då går det lätt att tömma.

Mått: 700x980x980 mm

Vikt: 12 kg

Miljömärkning

Miljömärke Bower

Hasselfors garden

Hasselfors är den största aktören i Östersjöregionen och är noga med att vara lyhörda för kunders och konsumenters behov. När du väljer Hasselfors kan du vara säker på att du får produkter för trädgård, krukor och trädgårdsland som är av absolut högsta kvalitet och kunnande.