Gå till huvudinnehållet

Trädgårdsgödsel Hasselfors Spira, 6 l

Trädgårdsgödsel Hasselfors Spira är ett milt startgödsel som sätter fart på tillväxten! Det naturligt baserade gödslet kan användas till alla växter i trädgården och är perfekt för pallkrage, rabatter och friland.6 liter räcker till cirka 60 m²

Egenskaper

Egenskaper Trädgårdsgödsel Hasselfors Spira 
Vårgödsling för en god start! Trädgårdsgödsel Spira från Hasselfors är ett milt startgödsel med en aning mineralgödsel för bättre växtkraft och som ger välbalanserad näring till växterna så att de kan växa, blomma och ge rik skörd. Hasselfors Spira är även berikat med tångmjöl som tillför värdefulla mineraler och ger en rikare jord där rötter trivs.  

Det allsidiga gödslet passar till alla områden i trädgården - pallkrage och trädgårdsland, träd och buskar, häckar och rabatter - och du kan tryggt använda det till ätbara växter och där djur och barn vistas. 

  • Milt startgödsel som ger en god start
  • Naturligt gödsel med en aning mineralgödsel
  • Täcker alla behov i trädgården
  • Ger rik blomning och skörd
  • Berikad med tång, mineraler från havet

Naturbaserad gödsel
NPK 10-1-6

Pelleterat 4-5 mm

Användningstid
Mars-juni

Volym
6 liter (räcker till 60 m²)

 

 

Hasselfors garden -

Hasselfors är den största aktören i Östersjöregionen och är noga med att vara lyhörda för kunders och konsumenters behov. När du väljer Hasselfors kan du vara säker på att du får produkter för trädgård som är av absolut högsta kvalitet och kunnande.