Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Stjärnflocka 'Venice', 6-p

Art.nr:1268957

  • Växtsortimentet varierar över säsongen
  • Omnia Gardens utbud kan endast köpas online
  • Växter med lokalt pris kan endast köpas i butik
Mycket ljuvligt blomstrande, livskraftig och upprätt perenn med stjärnlika, djupt rubinröda blommor och flikiga blad som glänser vackert mörkgröna.

Produktdetaljer

Stjärnflocka 'Venice' är en ljuvligt blomstrande, livskraftig och upprätt perenn med stjärnlika, djupt rubinröda blommor och flikiga blad som glänser vackert mörkgröna. Lika fin i rabatten som att använda som snittblomma i buketter!

Den mycket lättodlade stjärnflocka ’Venice’ väver sig in bland andra växter och ger en mjuk fyllighet till din rabatt. Klipp gärna bort vissna blomstjälkar vart eftersom så bildar plantan nya blommor. Sorten blommar rikligt i juni-augusti, trivs bäst i sol-halvskugga och jorden skall vara näringsrik, mullrik och fukthållande.

Latinskt namn: Stjärnflocka 'Venice'

Ändamål: Prydnadsperenn

Höjd vuxen planta: ca 50-60 cm

Bladfärg: Grönt

Blomningsfärg: Rubinröd

Blomningstid: Juni-augusti

Trivs bäst i: Sol-halvskugga

Jordmån: Fuktig

Bivänlig: Ja

Planteringsavstånd: 35 cm

Snitt: Ja

Doft: Nej

Härdighet: A

Åtgång: 7 st/kvm

Observera att bilderna på växterna visar hur de kommer att se ut färdigvuxna och etablerade, inte hur de ser ut vid leverans.

Omnia garden

Omnia Garden, med sitt säte i Höganäs, erbjuder ett brett utbud av vackra växter för din trädgård. Från jordgubbsplantor och japanska blodlönnar till björnbärshallon och förtrollande tempelträd. Låt din trädgård blomstra!!