Gå till huvudinnehållet

Stållevang Falu Rödfärg, 200 mm

Stållevang anpassad för borstning av fasader som målats med Falu Rödfärg eller motsvarande. Borsten av rostfritt stål har en noga utvald styvhet som är skonsam mot träpanelerna men som ändå är stark nog att effektivt borsta bort gammal färg.

Egenskaper

Egenskaper för Stållevang Falu Rödfärg, 200 mm
Många stålborstar kan vara för aggressiva mot träpanelerna vilket kan skada och riva upp fibrerna när du ska borsta bort slamfärg. Genom att använda Falu Rödfärg får du däremot en borste som är både effektiv och skonsam. Borsten är av rostfritt stål för högsta kvalitet och har en noga utvald styvhet som är skonsam för träpanelerna och dess fibrer men som samtidigt är stark nog att effektivt borsta bort gammal färg.

Stållevangen är anpassad för borstning av fasader som tidigare målats med Falu Rödfärg eller motsvarande kopior. Bredden är 200 mm vilket är anpassat för att komma ner mellan läkten.

Falu Rödfärg stållevang är förberedd för att du enkelt ska kunna montera valfritt skaft.

Bredd: 200 mm

Falu Rödfärg

Falu rödfärg är mer än bara husfärg - det är svensk kulturhistoria.  Färgen lever tillsammans med sitt underlag och låter trät andas och förändras över årets alla säsonger. Innehållet är enkelt och klassiskt. Vatten, linolja, mjöl, lite såpa och det mineralrika pigmentet som alltid kommer från Falu koppargruva.