Gå till huvudinnehållet

Smörjfett Classic EP2 Skruvpatron

Traditionellt litiumförtvålat enhetsfett utvecklat för att svara mot ökade miljökrav och samtidigt täcka ett brett användningsområde. Mer

Art.nr : 1250425

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Användning av Smörjfett Classic EP2

Agrol Smörjfett Classic rekommenderas för smörjning av såväl små, lätt belastade som stora tungt belastade glid- och rullningslager. Produkten ersätter Agrol Universalfett Extra. 

Smörjfett Classic är utvecklat för att svara mot ökade miljökrav och samtidigt täcka ett brett användningsområde. Produkten innehåller rostskyddstillsatser och EP-additiver. Agrol Smörjfett Classic har god vidhäftning, vattentålighet och pumpbarhet vid låga temperaturer. Smörjfettet uppfyller kraven för SKF TI 8306 över lämpliga smörjfett för rullningslager.

Lämplig fettspruta är Tubi 3.

 

 

Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Jord- och skogsbruk och entreprenadsidan är basen. Agrol verkar alltid nära marknaden, nära våra återförsäljare och maskintillverkare vilket ger dem en unik kunskapsgrund att stå på. Med den kunskapen har Agrol skapat ett heltäckande produktprogram för den automotiva sidan.