Gå till huvudinnehållet

Sandlådesand Hasselfors,840 kg Helpall 42 säckar)

En fin formbar sand till sandlådan och utfyllnad av hål i gräsmattan med mera. Sanden är en svensk natursand med en fraktion på 0-3 mm.Lossningshjälp med truck eller lastmaskin krävs.Priset gäller vid köp i e-handeln. 

Egenskaper

Egenskaper för Sandlådesand Hasselfors, 840 kg (Helpall, 42 säckar)
Sandlådesand från Hasselfors är en extra finkornig och formbar svensk natursand till nyanläggning och påfyllning av barnens sandlådor. Sanden har mycket finpartiklar vilket gör att det blir fina hållbara sandkakor och slott.

Vid nyanläggning av en sandlåda kan du beräkna 35-40 cm djup med ren sand. Anläggs sandlådan på en gräsmatta brukar jorden grävas bort en bit ner under sargens höjd för att få tillräckligt med sanddjup. Ett tips är att lägga markväv eller cementplattor i botten och på sidorna av lådan innan sanden fylls i. Detta gör att sanden inte blandar sig med underlaget och ogräs inte tar sig in så lätt.

Volym: 840 kg (20 kg per säck)
Antal säckar: 42 stycken

Lossningshjälp krävs
Vid leverans av denna artikel krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

 

Hasselfors garden

Hasselfors är den största aktören i Östersjöregionen och är noga med att vara lyhörda för kunders och konsumenters behov. När du väljer Hasselfors kan du vara säker på att du får produkter för trädgård som är av absolut högsta kvalitet och kunnande.