Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Robotgräsklippare Stiga G 1200

Art.nr:1268235

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
STIGA G 1200 är perfekt för gräsmattor upp till 1200 kvm och klarar lutningar upp till 45%. Med STIGA.GO-appen får du full kontroll över alla funktioner!
  • För gräsmattor upp till 1200m²
  • Med STIGA.GO-appen får du full kontroll
  • Klarar lutning max 45%
  • Regnsensor
  • Klippbredd: 18cm
  • Upp till 5 års garanti

Produktdetaljer

Robotgräsklippare STIGA G 1200 ger dig en välmående gräsmatta med bara två klippcykler om dagen, så att du kan spendera mer tid på din gräsmatta! Den kompakta, lätta robotklipparen navigerar intelligent genom trädgårdar i alla former och att den är välbalanserad gör att den klarar av all typ av terräng. Den extremt tysta robotklipparen är otroligt enkel och flexibel att använda, har en intuitiv kontrollpanel och Bluetooth-anslutning så att du kan styra STIGA G 600 direkt från din smartphone.

Med ett 2.5Ah-batteri klipper STIGA G 1200 upp till 1200 m2. Kompakt och med en vikt på mindre än 8 kg klipper STIGA G 1200 enkelt utan att lämna spår på gräsmattan. Robotklipparen är perfekt balanserad, både på ojämn mark och i sluttningar på upp till 45%. De två kretskorten lär sig när och var det ska klippas och för din säkerhet stannar dess känsliga stötsensorer robotgräsklipparen när den stöter på något hinder. Regnsensorer gör att STIGA G 1200 återvänder tillbaka till laddningsstationen vid regn.

Genom att ansluta robotgräsklipparen till din smartphone kan du enkelt styra klippning och schemalägga arbetscykler med hjälp av STIGA.GO appen. I appen kan du ställa in upp till 5 startpunkter, vilket betyder de punkter på begränsningskabeln (ingår ej) där STIGA G 1200 börjar klippa från - för att ge din trädgård, hur den än ser ut, en jämn klippning. Efter klippning kan du enkelt lyfta på klippkåpan och tvätta rent med trädgårdsslangen - tack vare IPX5-skyddet kan du alltid hålla STIGA G 1200 ren och fin.

Observera att begränsningskabel ej ingår.

Teknisk data

Motortyp: Borstlös

Batteri: Litium jon 25,2 V - 5 Ah

Typ av kniv: Rakbladstyp

Klippyta: 1200 kvm

Klippbredd: 18 cm

Begränsningskabel: Ja (ingår ej)

Appstyrd: Ja

Wifi/GSM: Ja

Klipptid: 150 min

Laddtid: 120 min

Max lutning: 45%

Höjdinställning: Manuell

Väderfunktion: Ja - justerbar regnsensor

Tänk på igelkottarna! För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

Stiga

Stiga har levererat kvalitetsmaskiner till den svenska marknaden ända sedan 1934. Varumärket står för konsumentdriven innovation med förstklassiga trädgårdsredskap som är speciellt anpassade för det krävande nordiska klimatet.