Gå till huvudinnehållet

Robotgräsklippare Gardena Sileno City 500

Robotgräsklippare Gardena Sileno City 500 är en mycket tystgående och driftsäker klippare för mindre gräsmattor upp till 500 kvm.

Egenskaper

Abonnemang på robotgräsklippare Du har väl inte missat vår abonnemangstjänst för trädgårdsmaskiner? Ett nytt och modernt sätt att äga maskiner på!

Låt Grannhjälpen hjälpa dig med robotinstallationen! Grannhjälpen installerar på fastland med farbar väg, på öar med broförbindelse samt på Gotland.

Egenskaper Robotgräsklippare Gardena Sileno City 500

Oavsett hur stor gräsmatta du har ska det vara enkelt att ta hand om den. Robotgräsklippare Gardena Sileno City 500 ger dig en perfekt trimmad gräsmatta och mer tid över till annat. Den oerhört tystgående robotgräsklipparen för mindre gräsmattor upp till 500 kvm är mycket driftsäker, även i trånga passager. 

Tack vare SensorCut Systems klipper robotgräsklippare Gardena Sileno City din gräsmatta precist och tillförlitligt samtidigt som du får mer tid för att göra annat. När den arbetat klart hittar den sedan automatiskt tillbaka till laddningsstationen.

Sileno City 500 är specialanpassad för mindre trädgårdar upp till 500 kvadratmeter och klarar smala passager och lutningar på upp till 25% utan problem. Det svängande bakhjulet ger en snabb och lättsvängd robotgräsklippare vilket är en stor fördel i mindre trädgårdar.

Med Gardena Sileno City 500 ingår ett användarvänligt installationsprogram som guidar dig igenom menyerna och kan hjälpa dig att planera gräsklippningen. Robotgräsklipparen är även mycket enkel att spola ren med trädgårdsslang.

Med in din SILENO city från upp till 10 meters håll. Fördelarna är bland annat EasyApp Control, Auto Schedule och EasyConfig för enkel installation och användning utan krångel.

Levereras med 150 m begränsningskabel, 200 märlor, 5 anslutningsklämmor och 4 skarvkopplingar.

Teknisk data

Motortyp: Borstlös

Batteri: Lithium 1 x 1,6 Ah

Klippyta: 0-500 m2

Klippbredd: 22 cm

Appstyrd: Ja, Gardena Bluetooth App (online registrering krävs)

Wifi/GSM: Nej

Klipptid per batteriladdning: 65 min

Laddtid: 60 min

Max lutning: Upp till 35%

Höjdinställning: 20-50 mm

Fjärrstart: Ja

Vädertimer: Oberoende av väder/Frostsensor

Tänk på igelkottarna! För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

Förlängd tillverkargaranti För att förlänga tillverkargarantin måste du skapa ett kundkonto genom att gå till www.gardena.com/se/registration och registrera den inköpta GARDENA-produkten i din profil inom tre månader från inköpsdatumet.