Gå till huvudinnehållet

Robotgräsklippare Gardena Sileno City 500

Robotgräsklippare Gardena Sileno City 500 är en mycket tystgående och driftsäker klippare för mindre gräsmattor upp till 500 kvm. Mer

Art.nr : 1262210

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper


 

Abonnemang på robotgräsklippare
Du har väl inte missat vår abonnemangstjänst för trädgårdsmaskiner? Ett nytt och modernt sätt att äga maskiner på!

Låt Grannhjälpen hjälpa dig med robotinstallationen!  
Grannhjälpen installerar på fastland med farbar väg, på öar med broförbindelse samt på Gotland.

Egenskaper Robotgräsklippare Gardena Sileno City 500
Oavsett hur stor gräsmatta du har ska det vara enkelt att ta hand om den. Robotgräsklippare Gardena Sileno City 500 ger dig en perfekt trimmad gräsmatta och mer tid över till annat. Den oerhört tystgående robotgräsklipparen för mindre gräsmattor upp till 500 kvm är mycket driftsäker, även i trånga passager. 

Tack vare SensorCut Systems klipper robotgräsklippare Gardena Sileno City din gräsmatta precist och tillförlitligt samtidigt som du får mer tid för att göra annat. När den arbetat klart hittar den sedan automatiskt tillbaka till laddningsstationen.

Sileno City 500 är specialanpassad för mindre trädgårdar upp till 500 kvadratmeter och klarar smala passager och lutningar på upp till 25% utan problem. Det svängande bakhjulet ger en snabb och lättsvängd robotgräsklippare vilket är en stor fördel i mindre trädgårdar.

Med Gardena Sileno City 500 ingår ett användarvänligt installationsprogram som guidar dig igenom menyerna och kan hjälpa dig att planera gräsklippningen. Robotgräsklipparen är även mycket enkel att spola ren med trädgårdsslang.

Teknisk data
Motor: Borstlös
Batteri: Lithium 1 x 1,6 Ah
Klippyta: 0-500 m2
Klippbredd: 22 cm
Klipptid per batteriladdning: 65 min
Laddtid: 60 min
Max lutning: Upp till 25%
Höjdinställning: 20-50 mm
Fjärrstart: Ja
Larm: Ja – pinkod
Vädertimer: Oberoende av väder
Korridorsinställning: Ja

Tänk på igelkottarna! 
För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.