Gå till huvudinnehållet

Ridhjälm Back on Track Pardus Smooth, Svart

Ridhjälm utrustad med Mips® Safety System som minskar risken för hjärnskador vid sneda islag. Med mattsvart utsida och effektiv, dekorativ ventilation.

Egenskaper

Ridhjälm Back on Track Pardus Smooth är utrustad med Mips® Safety System, ett säkerhetssystem utvecklat för att minska risken för hjärnskador vid sneda islag. Pardus-modellen utmärkte sig väl i Folksams ridhjälmstest 2021 och fick den fina utmärkelsen ”Bra Val”.

Ridhjälmen har en stilren mattsvart utsida med en både effektiv och dekorativ ventilation som löper i ett band längs hela ovansidan. Innerfodret i Coolmax® håller ditt huvud svalt och hjälper till att transportera bort fukt.

EQ3 Pardus passar bäst på avlånga huvuden och är försedd med en skruvfunktion som gör det möjligt att justera passformen.

Godkänd enligt CE VG1 01.040 2014-12 och EN1384.2017

Back on Track

Varumärket har fått flera utmärkelser och används flitigt av toppryttare. Långvågig infraröd värmestrålning ökar blodcirkulationen som luckrar upp muskelspänningar och ger ökad prestationsförmåga. Hela sortimentet fungerar förebyggande och rehabiliterande mot skador och har unika, vårdande egenskaper.