Gå till huvudinnehållet

Regnset Tretorn Packbart, Grön

Det perfekta packbara regnsetet från Tretorn. Den extra lätta vattentäta jackan och byxan är tillverkade i PVC-fri PU. Mer

Art.nr : 1237546

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Praktiskt regnset från Tretorn, perfekt att bära med sig vid omväxlande väder. För att enkelt kunna packa upp och ner dina regnkläder är regnjackans sidficka designad så att den enkelt kan omvandlas till en ihop-packbar väska när du vänder den ut och in där hela regnsetet får plats.

Regnjackan har en tight sportig siluett med justerbar huva, vattenavvisande dragkedja fram och ett ok och ventilation bak. Regnbyxan har resår i midjan och i benslutet samt dragsko på insida linning med snörlås som gör den lätt att justera vid av- och påtagning. Det PVC-fria regnsetet har även reflex bak på båda benen och på huvan. 

TRETORN

Det svenska varumärket Tretorn står för skandinavisk kvalitet och snygg design sedan starten 1891. Produkterna är anpassade till skandinaviskt tuffare väder med stort fokus på hållbarhet och design. Tretorn premieras särskilt  för sina sköna, praktiska och innovativa gummistövlar som gjort dem vida berömda. Varumärket tillverkar även regnkläder och sportutrustning som tennisbollar och tenniskor. Bland annat användes Tretorn produkter under Wimbeldon på 70-talet och har burits av sportstjärnor som Björn Borg.