Gå till huvudinnehållet

Rått- och musfälla Goodnature A24 Startset

Goodnature Rått- och Musfälla A24 eliminerar 24 råttor eller möss efter varandra innan du behöver byta ut gasbehållaren. Mer

Art.nr : 1251300

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Goodnature Rått- och Musfälla A24 är en fälla som automatiskt dödar 24 råttor eller möss efter varandra innan du behöver byta ut gasbehållaren. Fällan levereras med en Digital Strike Counter som låter dig veta hur många råttor eller möss som har eliminerats. När räknaren når 24 är dags att byta ut gasbehållaren.

Fällan levereras med ett fäste som enkelt kan fästas på en trädstam eller en trästolpe i trädgården. Om ditt gnagarproblem är inomhus, eller om du lättare vill flytta runt fällan, kan du köpa till ett Goodnature Trap Stand till din fälla.

För att vara en framgångsrik fångare är det viktigt att du bedömer, inte gissar, var du ska placera din A24-fälla. De medföljande detekteringskorten Rodent Detector hjälper dig att få reda på var råttorna är och äter och på så sätt hitta den bästa platsen att placera din fälla på. Låt detektorerna sitta upp i en vecka innan fällan monteras.  

I startkittet ingår:
1x A24 Automatisk fälla
1x automatisk lockpump
2x CO2-kapslar
1x Trädfäste med skruvar
3x Gnagardetektorkort
1x Snabbstartguide
1x digital räknare

Denna produkt är märkt med:

gasunderpressure logo