Gå till huvudinnehållet
TIPS: Tänk på att använda handskar eller på annat sätt undvika att sätta mänsklig doft på fälla, beten och miljön däromkring. Möss och råttor har oerhört bra luktsinne och kan skrämmas bort om det luktar människa.

Rått- & musfälla Goodnature A24 Startset

Art.nr:1251300

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Goodnature Rått- och Musfälla A24 eliminerar 24 råttor eller möss efter varandra innan du behöver byta ut gasbehållaren.
  • Levereras med praktiskt fäste
  • Hanterar upp till 24 djur innan utbyte av gasbehållaren
  • Detekteringskorten hjälper dig placera fällan på bästa plats

Produktdetaljer

Bäst i test! Goodnature A24 har blivit utsedd till bästa musfällan 2023 av Bäst i Hemmet.

Goodnature Rått- och Musfälla A24 är en fälla som automatiskt dödar 24 råttor eller möss efter varandra innan du behöver byta ut gasbehållaren. Fällan levereras med en Digital Strike Counter som låter dig veta hur många råttor eller möss som har eliminerats. När räknaren når 24 är dags att byta ut gasbehållaren.

Fällan levereras med ett fäste som enkelt kan fästas på en trädstam eller en trästolpe i trädgården. Om ditt gnagarproblem är inomhus, eller om du lättare vill flytta runt fällan, kan du köpa till ett Goodnature Trap Stand till din fälla.

För att vara en framgångsrik fångare är det viktigt att du bedömer, inte gissar, var du ska placera din A24-fälla. De medföljande detekteringskorten Rodent Detector hjälper dig att få reda på var råttorna är och äter och på så sätt hitta den bästa platsen att placera din fälla på. Låt detektorerna sitta upp i en vecka innan fällan monteras.  

Läs bruksanvisningen noggrant innan användning.

I startkittet ingår: 1 x A24 Automatisk fälla, 1 x Automatisk lockpump, 2 x CO2-kapslar, 1 x Trädfäste med skruvar, 3 x Gnagardetektorkort, 1 x Snabbstartguide, 1 x digital räknare

Good Nature

Effektiva, automatiska musfällor och råttfällor som slår djuren snabbt och skonsamt för att minimera lidande. Goodnature är verkligen skadedjurshantering på en helt ny nivå.