Gå till huvudinnehållet

Råmjölkspåsar Startset, 10-pack

Med dessa råmjölkspåsar kan du enkelt ta tillvara på den livsviktiga råmjölken och ge till den nyfödda kalven. Påsarna rymmer 4 liter och kan både frysas och värmas upp.

Egenskaper

Egenskaper för Råmjölkspåsar Startset
Matning av kalvar direkt efter födseln och under de första dagarna i livet är avgörande för kalvens fortsatta utveckling. Råmjölk, även kallad kolostrum, har en högre andel immunoglobuliner och näringsämnen jämfört med vanlig mjölk och det är därför viktigt att den nyfödda kalven får i sig höga kvantiteter av högkvalitativ råmjölk med en gång.

Dessa råmjölkspåsar hjälper dig att hantera den viktiga råmjölken optimalt och ge till den nyfödda kalven. Aluminiumspåsarna som rymmer 4 liter är lätta att fylla och kan frysas och värmas upp utan problem.

Om den producerade mängden råmjölk är för låg eller om kvaliteten på råmjölken efter födseln är dålig kan fryst råmjölk användas istället. Det rekommenderas därför att skapa ett lager med frusen råmjölk så att det alltid finns högkvalitativ råmjölk tillgänglig.

Startsetet innehåller:
10 kolostrumspåsar
1 spen
1 drencher sond

 

Kerbl

Kerbl har sina rötter i den Bayerska myllan. Företaget började faktiskt med att sälja produkter till lantbruksdjur men har utvecklats till att även tillhandahålla produkter till hund, katt, fågel och gnagare.