Gå till huvudinnehållet

Nyponpulver Back on Track Finmalet 900g

Art.nr:1233329

Back on Track Nyponpulver ökar rörligheten i hästens leder. Pulvret är rikt på vitaminer, mineraler och spårämnen samt antioxidanter som hästen behöver.
  • Finmalet nyponpulver
  • 100% nypon, inga tillsatser
  • Ugnstorkade för hög kvalitet

Produktdetaljer

Back on Track Nyponpulver till häst ugnstorkas vilket ger högre kvalitet och bevarar vitamininnehållet bättre. Nyponets aktiva och verksamma ingredienser finns i skalets färger, detta nyponpulver innehåller 98% skal. Nyponen är obesprutade, viltväxande och fria från alla föroreningar. Den djupa röda färgen avslöjar kvaliteten på de ugnstorkade och malda skalen.

Nyponpulver passar bra att ge till både tävlande hästar, normalt aktiva hästar och äldre hästar.

Back on Track Nyponpulver kan även användas som fodertillskott till hund och som kosttillskott till människor. Nyponpulvret ökar rörligheten i lederna och är rikt på C-vitamin, vitaminer, mineraler, spårämnen och viktiga antioxidanter som djur och människor behöver.

100% ekologiska nypon (Rosa canina)

Ursprung Chile

Certifiering SE-EKO-04

Back on Track

Varumärket har fått flera utmärkelser och används flitigt av toppryttare. Långvågig infraröd värmestrålning ökar blodcirkulationen som luckrar upp muskelspänningar och ger ökad prestationsförmåga. Hela sortimentet fungerar förebyggande och rehabiliterande mot skador och har unika, vårdande egenskaper.