Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Nättäcke Back on Track Svart 155cm

Art.nr:1233325

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Mångsidigt hästtäcke som kan användas året om i stallet, under transport, med ett regntäcke eller i kombination med ett varmare vintertäcke ute i hagen.
  • Storlek: 155cm
  • Kan användas året om
  • Också bra under transporten
  • Utmärkt i kombination med t.ex. regntäcke eller vintertäcke
  • Foder: 100% Polypropylen keramtextil, Yttertyg: 100% Polyester keramfiber
  • Tvättas i högst 40 grader med skonsamt tvättprogram

Produktdetaljer

Mångsidigt täcke som kan användas året om i stallet, under transport, med ett regntäcke eller i kombination med ett varmare vintertäcke ute i hagen. Det fungerar även utmärkt som svett- och efter tvätt-täcke.

Det tunna keramiska Welltex-tyget omges av ett tunt textilnät för maximal andasfunktion. Täcket har teddyfoder vid manken, dubbla bogspännen (bältesknäppning) och kryssgjordar för snabbknäppning. Det har även svansskydd med svansrem och öglor för bensnören. För att ge den optimala passformen mot kroppen har hästtäcket en formsydd rygglinje.

Alla Back on Track-produkter ska börja användas gradvis. Använd produkten max 4 timmar de första 2-3 dagarna. Kroppen får då möjlighet att vänja sig vid den värmereflekterande effekt som tyget ger.

Tänk på att effekten av produkter från Back on Track ökar vid rörelse då kroppsvärmen ökar. Den ökade blodcirkulationen i vävnaderna luckrar upp muskelspänningar och stärker kroppens egna förmåga till att häva inflammationer och läka skador. Ett annat viktigt användningsområde är den skadeförebyggande effekt man får när produkten används inför träning och tävling.

Material: Foder: 100% Polypropylen keramtextil, Yttertyg: 100% Polyester keramfiber.

Tvättråd: Tvättas i högst 40 grader med skonsamt tvättprogram.

Storlek: 155 cm

Back on Track

Back on Track tillverkar led- och muskelskydd i funktionstextilier med värmereflekterande egenskaper. Produkterna innehåller en keramisk tråd som, när den uppvärms av kroppsvärmen, utstrålar värme tillbaka till kroppen. Denna återreflekterade värme ökar blodcirkulationen, minskar muskelspänningar och förbättrar prestationsförmågan. Sortimentet består också av ridhjälmar och kosttillskott.