Gå till huvudinnehållet

Mus- och råttfritt Silverline Multipack MR80/MR30

Mus- och råttfritt från Silverline håller möss och råttor borta inomhus på ett effektivt, hygieniskt och giftfritt sätt. Apparaterna utlöser särskilt anpassade ljudfrekvenser, vilka täcker en rumsyta på upp till 80 m² respektive 30 m² och 30 m², som skrämmer bort djuren genom att störa och stressa dem och få dem att söka sig därifrån. 

Egenskaper

Egenskaper för Mus- och råttfritt Silverline Multipack MR80/MR30
Silverline Double Guard är en unik ljudteknologi som effektivt skrämmer bort skadedjuren. Mus- och råttfritt sänder ut det unika ultraljudet A-Guard som är ett varierat och väl anpassat ultraljud som avskräcker möss och råttor. A-Guard stör deras naturliga sätt att bete sig och kommunicera och skapar en odräglig miljö för djuren, vilket gör att de undviker det aktuella utrymmet.

För att ge ett maximalt skydd är centralenheten MR 80 DG2 utrustad med Double Guard som är en kombination av A-Guard och Electro Pulse. Electro Pulse sänder ut elektromagnetiska pulseringar som avskräcker möss och råttor från att utnyttja kabeldragningar som springvägar.

Den större enheten, MR 80 DG2, täcker en öppen yta på upp till 80 m². Varje MR 30 täcker en öppen yta på upp till 30 m² och används som ett förstärkande skydd i kompletterande utrymmen. Sätt enheten i vägguttaget på det utrymme du vill skydda, den verkar direkt och dygnet runt!

Ljudet påverkar inte människor eller husdjur (undantaget tamgnagare) och skapar inte resistens hos de avsedda djuren. Apparaterna stör inte annan elektronisk utrustning. Produkterna ingår i Silverline Pest Protect system.

  • Täckyta 80 kvm + 30 kvm + 30 kvm
  • 230V
  • 1,8W
  • CE/GS-certifierad

Silverline

Silverlines program med giftfria och effektiva produkter som motar bort skadedjur består av både traditionella produkter och välbeprövade elektroniska ultraljudsskrämmor. Silverlines artiklar skadar aldrig djuren, vi vill bara få dem att hellre bosätta sig någon annanstans.