Gå till huvudinnehållet

Multiverktyg Stiga MT 500 E, 48 V (exkl. batteri)

Lätt och kraftfullt batteridrivet multiverktyg bestående av en teleskoprigg, häcksaxstillbehör och sågtillbehör för enkel trimning och beskärning.

Egenskaper

Stiga MT 500 E är ett lätt och kraftfullt multiverktyg som består av en teleskoprigg, häcksaxstillbehör och sågtillbehör som gör att du enkelt kan trimma och beskära buskar och träd som annars är svåra att nå. Den 65 cm långa teleskopriggen ger en totallängd på 2,95 m (häcksaxstillbehör) och 2,70 m (sågtillbehör). Häcksaxtillbehöret är utrustat med ett 46 cm dubbelsidigt laserskuret svärd och sågtillbehöret har ett svärd på 25 cm (10").

Det robusta verktyget drivs av ett 48V 2Ah-batteri (ingår ej) och ger dig upp till 40 minuters klipptid med häcksaxtillbehöret eller 15 minuters beskärningstid med sågtillbehöret på en laddning. Med ett 112 ° roterande handtag hittar du enkelt den mest bekväma arbetsvinkeln.

Teknisk data

Batterisystem: EPower

Batteri: 1x2,0 Ah

Effekt: 48 V / 2,0 Ah / 96 Wh

Borstlös: Nej

Svärdlängd: 46 cm

Svärdskydd: Ja

Längd: 44 cm

Observera att verktyget säljs utan batteri, rekommenderat batteri är STIGA ePowerE 420 (2Ah).

Stiga

Stiga har levererat kvalitetsmaskiner till den svenska marknaden ända sedan 1934. Varumärket står för konsumentdriven innovation med förstklassiga trädgårdsredskap som är speciellt anpassade för det krävande nordiska klimatet.