Gå till huvudinnehållet

Multi Syntetfett EP1,5 Skruvpatron

Smörjfett baserat på syntetiska basoljor och litiumkompexförtjockare med utmärkt vattentålighet och vidhäftningsförmåga samt tål mycket höga belastningar. Mer

Art.nr : 1250427

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Agrol Entreprenadfett Syntet 

Att välja en fettpatron som skruvas fast i fettsprutan innebär en mer kladdfri hantering, mindre spill och att patronen töms bättre. Agrol Entreprenadfett Syntet har utomordentlig vattentålighet och rostskydd, mekanisk stabilitet och en god vidhäftande förmåga. Kombination syntetiska basoljor och litiumkomplexförtjockare gör att fettet tål mycket höga belastningar och hög temperatur. Trots den höga lastbärande förmågan har fettet mycket goda lågtemperaturegenskaper.

Rekommendationer 

Agrol Entreprenadfett Syntet rekommenderas som ett enhetsfett för en blandad maskinpark där tungt belastade glid- och rullningslager förekommer. Speciellt lämpligt för centralsmörjning av chassi, anläggnings-, jordbruks- och skogsmaskiner. Agrol Entreprenadfett Syntet kan med fördel användas både sommar och vintertid i hela landet.

Förpackning 

420 ml

Lämplig fettspruta är Tubi 3.

Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Jord- och skogsbruk och entreprenadsidan är basen. Agrol verkar alltid nära marknaden, nära våra återförsäljare och maskintillverkare vilket ger dem en unik kunskapsgrund att stå på. Med den kunskapen har Agrol skapat ett heltäckande produktprogram för den automotiva sidan.