Gå till huvudinnehållet

Mineralfoder Granngården Häst Plus, 15 kg

Svenskproducerat, smakligt och välbalanserat pelleterat mineralfoder från Granngården med högt innehåll av mineraler, spårämnen och vitaminer. Mer

Art.nr : 1238134

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Granngårdens svenskproducerade mineralfoder Häst Plus är ett smakligt och välbalanserat pelleterat mineralfoder med högt innehåll av mineraler, spårämnen och vitaminer för hästar i tävling, avel samt hästar i normal träning med extra behov. Fodret innehåller förutom vitaminerna A, D, E och biotin även naturliga polyfenoler som har en antioxidativ effekt. Naturliga polyfenoler, selenjäst och spårämnen som delvis utgörs av sulfater bidar till ett högre utnyttjande i hästen.

Mineralfoder Häst Plus gynnar genom sin sammansättning bland annat immunförsvar, muskelutveckling, fertilitet, hovar och hud. Antioxidanter i form av E-vitamin och naturliga polyfenoler är extra viktigt för hästar som tränas och tävlas för att stödja muskeluppbyggnad och immunförsvar. Selenjäst är fördelaktigt för det dräktiga/digivande stoet för bästa överföring av selen till fölet.

Mineralfoder Häst Plus lämpar sig även till den normalpresterande hästen vars foderstat kräver extra fosfor, spårämnen och vitaminer.

Ca/P kvot 2,5.