Gå till huvudinnehållet

Mineralfoder Granngården Häst Plus, 15 kg

Svenskproducerat, smakligt och välbalanserat pelleterat mineralfoder från Granngården med högt innehåll av mineraler, spårämnen och vitaminer.

Egenskaper

Granngårdens svenskproducerade mineralfoder Häst Plus är ett smakligt och välbalanserat pelleterat mineralfoder med högt innehåll av mineraler, spårämnen och vitaminer för hästar i tävling, avel samt hästar i normal träning med extra behov. Fodret innehåller förutom vitaminerna A, D, E och biotin även naturliga polyfenoler som har en antioxidativ effekt. Naturliga polyfenoler, selenjäst och spårämnen som delvis utgörs av sulfater bidar till ett högre utnyttjande i hästen.

Mineralfoder Häst Plus gynnar genom sin sammansättning bland annat immunförsvar, muskelutveckling, fertilitet, hovar och hud. Antioxidanter i form av E-vitamin och naturliga polyfenoler är extra viktigt för hästar som tränas och tävlas för att stödja muskeluppbyggnad och immunförsvar. Selenjäst är fördelaktigt för det dräktiga/digivande stoet för bästa överföring av selen till fölet.

Mineralfoder Häst Plus lämpar sig även till den normalpresterande hästen vars foderstat kräver extra fosfor, spårämnen och vitaminer.

Ca/P kvot 2,5.