Gå till huvudinnehållet

Mineralfoder Granngården Häst Balans, 15 kg

Svenskproducerade Granngården Häst Balans är ett smakligt och välbalanserat pelleterat mineralfoder med vitaminer för hästar i normalt arbete.

Egenskaper

Granngårdens svenskproducerade Häst Balans är ett smakligt och välbalanserat pelleterat mineralfoder med vitaminer för hästar i normalt arbete. Fodret är berikat med vitaminerna A, D, E som bland annat bidrar till ett förstärkt immunförsvar hos din häst. Mineralfodret balanserar kalcium/fosfor kvoten samt magnesiumnivån i hästens foderstat.

Mineralfoder Häst Balans är anpassat för hästar i normalt arbete och fodras som ett komplement när mineral och vitaminbehovet inte täcks genom ordinarie grov- och kraftfodergiva. Fodret fungerar även till hästar vars immunförsvar av olika anledningar behöver stärkas upp. Kalcium/fosfor kvoten är anpassad till normalt värde i grovfodret. Ca/P kvot 4.

Vid ökade prestationskrav, avelssammanhang eller vid användning av ett grovfoder med låg fosforhalt rekommenderas Mineralfoder Granngården Häst Plus. Under betesperioden eller där grovfodret har hög fosforhalt rekommenderas Mineralfoder Granngården Häst Bas.