Gå till huvudinnehållet

Mineralfoder Eclipse Biofarmab BioMineral Total 1,2 kg

Mineraler har stor betydelse för kroppens kemi och för funktionen hos olika organ. Eclipse Biofarmab BioMineral Total är ett komplett mineralfoder med god biotillgänglighet som används när foderstaten inte innehåller tillräckligt med mineraler för att tillgodose hästens behov.

Produktdetaljer

Egenskaper för Mineralfoder Eclipse Biofarmab BioMineral Total
Det kompletta mineralfodret Eclipse Biofarmab BioMineral Total innehåller både makro- och mikromineraler. Mineraler är en grupp ämnen med stor betydelse för kroppens kemi och funktion hos olika organ. De är bland annat viktiga för skelettets uppbyggnad, ledernas funktion och musklernas uppbyggnad och funktion.

BioMineral Total är ett smakligt mineraltillskott med mycket god biotillgänglighet för häst och används när foderstaten inte innehåller tillräckligt med mineraler för att tillgodose hästens behov. BioMineral Total innehåller en välavvägd kombination av kalcium, fosfor, magnesium och kisel tillsammans med spårämnena järn, koppar, jod, zink, mangan och selen med hög biotillgänglighet för att trygga det dagliga intaget av mineraler.

Sammansättning
Kalciumkarbonat, mononatriumfosfat, magnesiumoxid, kiselgur, mangansulfat, zinksulfat, kopparsulfat, järnsulfat, kaliumjodid, selenjäst

Dosering
1 -2 dosmått dagligen, blandas väl i kraftfodret

1 dosmått = 20 g ger 4 g kalcium, 1,25 g fosfor, 0,5 g magnesium, 1g kisel, 10 mg järn, 0,6 mg jod, 40 mg koppar, 75 mg mangan, 110 mg zink, 0,5 mg selen Ca/P kvot: 3,2

Eclipse Biofarmab

Eclipse Biofarmab grundades 2002 och har specialiserat sig på olika typer av kosttillskott, vitaminer och mineraler för häst och lantdjur.