Gå till huvudinnehållet

Doftavgivare Adaptil Calm 48ml

Art.nr:1249998

ADAPTIL Calm Doftavgivare minskar hundens oro och rädsla och ger din hund trygghet i stressfyllda situationer. Rekommenderas av veterinärer!
  • Ger din hund trygghet i stressfyllda situationer
  • Täcker en yta på upp till 70 kvm
  • Rekommenderas av veterinärer

Produktdetaljer

Det finns många situationer som kan orsaka stress hos hundar. Flera vetenskapliga studier visar att hundens egna trygghetsferomoner hjälper hundar i alla åldrar att tydligt minska sina stressnivåer för att snabbare åter kunna koppla av. Doftavgivare ADAPTIL Calm innehåller hundens trygghetsferomoner.

ADAPTIL Calm minskar din hunds oro och är perfekt att använda förebyggande för att förhindra uppkomst av rädsla eller vid den viktiga träningen för att lära din hund att bättre hantera stressfyllda situationer.

Den lugnande doftavgivaren kan användas vid alla tillfällen men är särskilt lämplig när din hund är ensam hemma, vid ljudrädsla (åska och raketer), inför nya situationer och möten och alla andra tillfällen när hunden upplever rädsla och oro.

Doftavgivaren är enkel att använda, bara koppla in den i ett vägguttag i det rum där din hund brukar vara mest. Byt till en ny refill efter 30 dagar för att ge din hund en långvarig känsla av trygghet och välmående. Varje doftavgivare täcker en yta på upp till 70 kvm.

Tänk på! Effekten av doftavgivaren uteblir om du placerar den bakom en dörr, gardin eller möbel samt om du sätter den under något som exempelvis en hylla.

Den veterinärrekommenderade doftavgivaren har dokumenterad effekt i flera vetenskapliga studier och är naturligt för hunden.

Adaptil

Adaptil har mjukt lugnande produkter för din hund. De simulerar feromoner från tiken som hunden kände när den var valp, vilket skapar trygghet. Börjar Adaptil användas i god tid innan den stressande situationen t.ex. smällar från närliggande jakt eller fyrverkerier har den mycket god effekt på många hundar.