Gå till huvudinnehållet

Kosttillskott Svenska Djurapoteket Kelp 500 g

Kelp är ett knöltångspulver som ger bättre päls, pigmentering och klor. Kelp kan även hjälpa till att bevara en god matsmältning hos hunden.

Produktdetaljer

Svenska DjurApotekets kelp är ett knöltångspulver som bidrar till glansigare päls, pigmentering och starkare klor. Kelp hjälper även till att upprätthålla en bra matsmältning och ökar motståndskraften mot infektioner. Svenska DjurApotekets kelp innehåller stora mängder med vitaminer, mineraler, ett tjugotal aminosyror samt en riklig mängd omega-3. Kan ges till hundar över 1 år.

Innehåll: Vitamin 1, B1, B2, B3, B12, C och E. Mineralerna kalcium, koppar, jod, järn, litium, magnesium, fosfor, kalium, selen, kisel, svavel, zink, krom, kobolt, mangan, niacid, riiboflavin, sodium.

Svenska DjurApoteket

Svenska DjurApoteket är en svensk tillverkare av kosttillskott för hundar och katter. Vårt mål är att erbjuda produkter av högsta kvalitet för att hjälpa djuren att må bra och prestera på topp. Vi tillverkar våra produkter i Skåne och använder endast råvaror av humankvalitet dvs. samma standard som kosttillskott till oss människor.