Gå till huvudinnehållet

Kompost GreenLine Master, 375 l

GreenLine Master 375 är en skadedjurstät och isolerad varmkompost för både hushålls- och trädgårdsavfall. Kompostbehållaren är stabil med kraftig botten och luftkanaler, en garant för snabb och bra kompostering. Komposten fungerar även utmärkt under kalla perioder.Glöm inte kompostströ!

Egenskaper

Egenskaper för Kompost GreenLine Master 375
Att kompostera ditt hushålls- och trädgårdsavfall är ett roligt och givande sätt att aktivt bidra till en bättre miljö, såväl i det stora sammanhanget som i den egna trädgården. Som belöning för användning av GreenLine Master får du jordförbättringsmedel och planteringsjord gratis på köpet. Mogen kompost är nämligen den bästa jordförbättringen du kan önska dig. Den är rik på näringsämnen, växterna mår bättre och blir mer motståndskraftiga mot skadedjur och sjukdomar. 

I en rätt skött kompost hålls processen igång ner till temperaturer på -10 grader. Locket, som sitter på ovansidan av GreenLine Master, vrids fast och har snäpplås för bra täthet. Töm genom att montera bort en av kompostens sidor.

GreenLine Master 375 är tillverkad av UV-stabiliserad återvunnen termoplast. Komposten är enkel att montera utan verktyg.

Placering
Placera GreenLine Master 375 så nära köksentrén som möjligt på en skuggig och vindskyddad plats. Ställ den på genomsläpplig, plan mark, till exempel gräsmatta eller jord. Då kan det näringsrika lakvattnet sippra ned i jorden och maskarna kan ta sig in och ut. Tänk också på att komposten ska vara enkel att tömma. Se till att det finns utrymme för att köra fram en skottkärra alldeles bredvid. Det behövs även en plats för ett kärl med lämpligt strömaterial till köksavfallet.

Teknisk data
Bredd: 89 cm
Höjd: 98 cm
Djup: 89 cm
Volym: 375 l

  • 375 L
  • skadedjurstät och isolerad varmkompost