Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Klätterros 'Sympathie' 1-p

Art.nr:1264765

  • Växtsortimentet varierar över säsongen
  • Omnia Gardens utbud kan endast köpas online
  • Växter med lokalt pris kan endast köpas i butik
Klätterros med ett kraftigt, tätt växtsätt och stora, fyllda, mjukt sammetsröda blommor i stora klasar.Säljs i 1-, 5- och 10-pack

Produktdetaljer

Klätterros ’Sympathie har ett kraftigt och tätt växtsätt med stora, blanka och mörkgröna blad och sorten kommer att bli ca 300 till 400 cm hög. Klätterrosen blommar från juli till oktober och de stora, fyllda, mjukt sammetsröda blommorna i stora klasar har en relativt stark doft.

’Sympathie’ passar mot väggar, plank, pergolor och liknande och är en fin snittblomma. För bästa utveckling placera i näringsrik, mullrik och väldränerad jord och beskär på våren.

Dessa plantor levereras barrotade, de kan därför se kala och tråkiga ut – de förvaras i kylrum till leverans och ska se ut så.

Latinskt namn: Rosa 'Sympathie'

Typ: Klätterros

Familj/grupp: Kordesii

Vuxen höjd: 300-400 cm

Utförande: Frilandsodlad/barrot

Doft: Stark

Blomningsfärg: Mörkröd/sammetsröd

Blomningstid: Juli-oktober

Trivs bäst i: Sol-halvskugga

Jordmån: Mullrik, näringsrik och väldränerad

Kvalitet: A-kval, 2-3 grenar

Zon: 1-4

Observera att bilderna på växterna visar hur de kommer att se ut färdigvuxna och etablerade, inte hur de ser ut vid leverans.

Omnia garden

Omnia Garden, med sitt säte i Höganäs, erbjuder ett brett utbud av vackra växter för din trädgård. Från jordgubbsplantor och japanska blodlönnar till björnbärshallon och förtrollande tempelträd. Låt din trädgård blomstra!!