Gå till huvudinnehållet

Klätterros 'Grand Award' 1-p

Art.nr:1264470

  • Växtsortimentet varierar över säsongen
  • Omnia Gardens utbud kan endast köpas online
  • Växter med lokalt pris kan endast köpas i butik
Klätterros ’Grand Award’ har ett tätt, buskigt växtsätt och blir cirka 200-300 cm hög, med beskärning kan sorten även användas som buskros och blir då cirka 150 cm hög. ’Grand Award’ blommar från juni till november med mycket stora, fyllda mörkröda blommor.Säljs i 1-, 5- och 10-pack

Produktdetaljer

Klätterros’Grand Award’ har ett mörkgrönt, blankt bladverk och de stora mörkröda blommorna har en svag och fint vildrosliknande doft. Som klätterros, plantera vid väggar, plank och pergolor. Som buskros passar ’Grand Award’ som solitär, friväxande häckar eller planterad i stora krukor.

För bästa utveckling plantera i mullrik, näringsrik och väldränerad jord, gärna i sol/ halvskugga och beskär på våren.

Dessa plantor levereras barrotade, de kan därför se kala och tråkiga ut – de förvaras i kylrum till leverans och ska se ut så.

Latinskt namn: Rosa 'Grand Award'

Typ: Klätterros

Familj/grupp: Klätterros

Vuxen höjd: 200-300 cm

Utförande: Frilandsodlad/barrot

Doft: Svag

Färg blomning: Mörkröd

Blomningstid: Juni-november

Trivs bäst i: Sol-halvskugga

Jordmån: Mullrik, näringsrik och väldränerad

Kvalitet: A-kval, 2-3 grenar

Zon: 1-4

Observera att bilderna på växterna visar hur de kommer att se ut färdigvuxna och etablerade, inte hur de ser ut vid leverans.

Omnia garden

Omnia Garden, med sitt säte i Höganäs, erbjuder ett brett utbud av vackra växter för din trädgård. Från jordgubbsplantor och japanska blodlönnar till björnbärshallon och förtrollande tempelträd. Låt din trädgård blomstra!!