Gå till huvudinnehållet

Kattmat Monster Adult Pouches Turkey broth 8x85g

Art.nr:1249307

Den spannmålsfria kattmaten Monster Cat Pouches Adult Turkey är ett nyttigt och aptitligt våtfoder med smakrik kalkon för vuxna katter.
  • Både nyttigt och aptitligt med smakrik kalkon
  • Spannmålsfri blötmat för vuxna katter
  • Praktiska portionspåsar

Produktdetaljer

Katter behöver både näringsrikt kött och vätska för att må bra. Men enligt din katt är det kanske smaken som är det viktigaste? Blötmaten från Monster är därför både nyttig och aptitlig!

Det spannmålsfria våtfodret med kalkon passar lika bra att plocka fram när ni vill lyxa till det som att servera till din vuxna katt varje dag. Kalkon är inte bara väldigt nyttigt och smakrikt utan är även en naturlig källa till högkvalitativa proteiner och fettsyror.

Huvudingrediens: Kalkon

Sammansättning: Kalkon 60 % (hjärta, kött, mage, lever, nacke) buljong 39 %, mineraler 1 %

Tillsatser: Vitamin D3 200 I.E., vitamin E all-rac-alfa-tokoferylacetat 20 mg, vitamin B1 10 mg, vitamin B2 6 mg, vitamin B6 2 mg, vitamin B12 75 μg, niacinamid 15 mg, kalcium D-pantotenat 9 mg, folsyra 0,35 mg, biotin 300 μg, kolinklorid 1200 mg, zink som zinksulfatmonohydrat 25 mg, mangan som mangansulfatmonohydrat 1,4 mg, koppar som koppar(II) sulfatpentahydrat 1,0 mg, jod som vattenfri kalciumjodat 0,75 mg, taurin 1500 mg

Analytiska beståndsdelar: Råprotein: 10,8 %, Råfett: 5 %, Råaska: 2,5 %, Växttråd: 0,4 %, Vatten: 80 %

Kaloriinnehåll (beräknad omsättbar energi): 115 kcal/100 g

Monster pet food

Monster är ett relativt nytt varumärke inom hundfoder, kattmat och kattsand på marknaden. Bakom detta märke finns ett företag med över 35 års erfarenhet av att tillverka högkvalitativa foderprodukter för hund och katt i Sverige. Recepten är noggrant framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden. Torrfodret tillverkas i Holland, medan blötmaten produceras i Österrike.