Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kattmat Monster Adult Multi Protein Duck/Game 100g

Art.nr:1249299

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Kattmaten Monster Cat Adult Multi Protein med anka och hjort är ett både nyttigt och aptitligt glutenfritt våtfoder för vuxna katter.Vikt: 100g.
  • Glutenfri blötmat för vuxna katter
  • Nyttigt & aptitligt med anka & hjort
  • Snällt mot mage, hud & päls
  • Vikt: 100g

Produktdetaljer

Katter behöver både näringsrikt kött och vätska för att må bra. Men enligt din katt är det kanske smaken som är det viktigaste? Blötmaten från Monster är därför både nyttig och aptitlig! Det glutenfria våtfodret innehåller anka och hjort och är anpassat för vuxna katter.

Huvudingredienser: Anka, Hjort

Sammansättning: Anka 35 % (kött, lever), viltkött 15 % (kronhjort, rådjur) mineraler, laxolja, fermenterat ris

Tillsatser: Vit. D3 127 IU, taurin 1500 mg, Vit. E 60 mg, zink (som zinksulfatmonohydrat) 15 mg, mangan (som mangansulfatmonohydrat) 3 mg, koppar (som kopparsulfatpentahydrat) 1 mg, jod (som vattenfri kalciumjodat) 0,5 mg

Analytiska beståndsdelar: Vatten: 80 %, Råprotein: 9 %, Råfett: 7 %, Växttråd: 0,2 %, Råaska: 2 %

Kaloriinnehåll (beräknad omsättbar energi): 101 kcal/100 g

Monster Pet Food

Monster är ett familjeägt företag sedan 1970, med över 35 års erfarenhet av kattmat och hundfoder, inklusive godsaker som tuggben och godis. Varje liten ingrediens i hund- och kattmaten är noga utvald för att ge våra fyrbenta vänner de bästa förutsättningarna. Recepten är framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden och innehåller noggrant utvalda och naturliga ingredienser från EU. Torrfodret tillverkas i Holland, medan blötmaten produceras i Österrike.