Gå till huvudinnehållet

Kattmat Monster Adult Multi Protein Duck/Game 100g

Art.nr:1249299

Kattmat Monster Cat Adult Multi Protein med anka och hjort är ett både nyttigt och aptitligt glutenfritt våtfoder för vuxna katter.
  • Glutenfri blötmat för vuxna katter
  • Nyttigt och aptitligt med anka och hjort
  • Snällt mot mage, hud och päls

Produktdetaljer

Katter behöver både näringsrikt kött och vätska för att må bra. Men enligt din katt är det kanske smaken som är det viktigaste? Blötmaten från Monster är därför både nyttig och aptitlig! Det glutenfria våtfodret innehåller anka och hjort och är anpassat för vuxna katter.

Huvudingredienser: Anka, Hjort

Sammansättning: Anka 35 % (kött, lever), viltkött 15 % (kronhjort, rådjur) mineraler, laxolja, fermenterat ris

Tillsatser: Vit. D3 127 IU, taurin 1500 mg, Vit. E 60 mg, zink (som zinksulfatmonohydrat) 15 mg, mangan (som mangansulfatmonohydrat) 3 mg, koppar (som kopparsulfatpentahydrat) 1 mg, jod (som vattenfri kalciumjodat) 0,5 mg

Analytiska beståndsdelar: Vatten: 80 %, Råprotein: 9 %, Råfett: 7 %, Växttråd: 0,2 %, Råaska: 2 %

Kaloriinnehåll (beräknad omsättbar energi): 101 kcal/100 g

Monster pet food

Monster är ett relativt nytt varumärke inom hundfoder, kattmat och kattsand på marknaden. Bakom detta märke finns ett företag med över 35 års erfarenhet av att tillverka högkvalitativa foderprodukter för hund och katt i Sverige. Recepten är noggrant framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden. Torrfodret tillverkas i Holland, medan blötmaten produceras i Österrike.