Gå till huvudinnehållet

Kattmat Granngården Adult Fisk 800g

Art.nr:1243397

Svensktillverkat smakrikt våtfoder för vuxna katter. 91% animaliskt protein och livsnödvändigt taurin. Utan konstgjorda konserveringsmedel, smak- och färgämnen. 

Produktdetaljer

Ge din älskade katt det bästa med vårt smakrika och svensktillverkade våtfoder med fisk anpassat för vuxna katter. Kattmaten innehåller hela 91% animaliskt protein och är berikat med livsnödvändigt taurin.

Blötmaten är fri från konstgjorda konserveringsmedel, smak- och färgämnen, vilket ger din katt en naturlig och hälsosam måltid. Servera det rumstempererat och se din katt njuta av detta smakrika våtfoder.

Sammansättning: Kött och animaliska biprodukter, fisk och fiskprodukter (lax 4%), vegetabiliska biprodukter, mineralämnen

Tillsatser per kg

Näringstillsatser: 

Vitamin A: 2000 IE

Vitamin D3: 200 IE

Vitamin E (all-rac-α-tokoferylacetat): 12 mg

Taurin: 150 mg

Koppar(II)sulfat, pentahydrat: 8 mg

Mangan(II)oxid/mangan(III)oxid: 2,3 mg

Zinksulfat, monohydrat: 39 mg

Kalciumjodat, anhydrat: 1 mg 

Tekniska tillsatser: 

Cassia gum 3675 mg

Analytiska beståndsdelar

Protein: 8%

Fettinnehåll: 6,5%

Kolhydrater (NFE): 2%

Växttråd: 0,7%

Råaska (mineraler): 2% (därav kalcium 0,3% och fosfor 0,3%)

Vatten 81%.

Omsättbar energi 388 kJ/100g

Tips!

Katter har ofta problem med att de dricker för lite. En kombinerad fodergiva innehållande blötfoder är optimalt för att säkerställa att din katt får i sig all vätska den behöver för att må bra och minskar risken för urinvägsproblem. 

Granngården

Granngården erbjuder dig allt du behöver för ett jordnära liv. Här hittar du våra egenproducerade produkter för odling, trädgård och lantbruk, inklusive allt du behöver för dina husdjur och lantdjur. Välkommen och låt dig inspireras av vårt 140-åriga arv!

Miljömärkning

Miljömärke Bower

Miljömärkning

Miljömärke Bower