Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kattmat Bozita Bitar i gelé med Kanin 370g

Art.nr:1166776

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Bozita Bitar är ett smaskigt och näringsrikt våtfoder tillverkat på svenska kvalitetsråvaror. Kattmaten har en hög kötthalt och en låg andel fett.
  • Spannmålsfritt våtfoder med bitar i gelé
  • Tillverkat i Sverige med svenska råvaror
  • Hög kötthalt & låg fetthalt
  • Fri från soja, spannmål och konserveringsmedel
  • Inget tillsatt socker
  • Vikt: 370g

Produktdetaljer

Ge din katt en utsökt smakupplevelse med Bozita Bitar i Gelé med Kanin. Den här blötmaten är tillverkad i Sverige med noggrant utvalda högkvalitativa råvaror och är en perfekt måltid för din älskade katt.

Bozita Bitar i Gelé är rikt på kött och har en låg fetthalt. Det är fritt från soja, spannmål och konserveringsmedel, och inget tillsatt socker förekommer. Denna kattmat är designad för att ta hand om din katts hälsa och välbefinnande.

För att stärka din katts immunsystem innehåller detta våtfoder Macrogard, som är ett välgörande tillskott för en livlig och frisk katt. Förpackningen är miljövänlig och återförslutbar, vilket håller maten fräsch och smakfull.

Din katt kommer att älska varje tugga av denna ljuvliga måltid!

Sammansättning: Kyckling, kanin (7,2% i biten), nöt, gris, kalciumkarbonat, jäst (ß -1,3/1,6-glukaner 0,01%)

Tillsatser (per kg): Näringstillsatser: Vitamin A 2000IE, vitamin D3 200IE, vitamin E (all-rac- -tokoferylacetat) 12mg, taurin 700mg, koppar(II)sulfat, pentahydrat 7,5mg; mangan(II)oxid/mangan(III)oxid 2mg; zinksulfat, monohydrat 36mg; kalciumjodat, anhydrat 1mg. Tekniska tillsatser: Cassia gum 1180mg

Analytiska beståndsdelar: Protein 7,5%, fettinnehåll 5%, kolhydrater (NFE) 1,2%, växttråd 0,5%, råaska (mineraler) 2% (därav kalcium 0,35%, fosfor 0,3%, magnesium 0,02%), vatten 83%. Omsättbar energi: 280kJ/100g

Miljömärkning

Miljömärke FSC Forest Stewardship Council

Bozita

Bozita tillverkar kattmat och hundfoder med naturliga råvaror av hög kvalitet och utan onödiga tillsatser. I fabriken i svenska Vårgårda, i harmoni med naturen, produceras torrfoder och blötmat som garanterar dina pälsklädda vänner smakrika måltider fria från färgämnen, konserveringsmedel, GMO, antibiotika och hormoner.