Gå till huvudinnehållet

Kalvtäcke ThermoPlus, Blå 70 cm

Kalvtäcke som skyddar och främjar kalvens immunsystem och förebygger diarré och andra potentiella hälsoproblem hos den nyfödde kalven. Vid temperaturer under +10 ° C ökar risken för sjukdomar och tack vare täckets 200 g polyfleece fyllning ger det optimalt skydd även vid extrema utetemperaturer.Kalvtäcket finns i två rygglängder.

Egenskaper

Egenskaper för Kalvtäcke ThermoPlus 
Vid temperaturer under +10 ° C ökar risken för sjukdomar hos kalven och ett kalvtäcke ger ett bra skydd mot plötsliga förändringar i vädret och hjälper till att hålla värmen. Täcket skyddar och främjar på så sätt kalvens immunsystem under de första dagarna och förhindrar diarréproblem och andra sjukdomar. Kalven bör bära täcket i tre till fyra veckor men kan bäras längre vid behov.

Kalvtäckets 200 g polyfleece fyllning ger optimalt skydd även vid extrema utetemperaturer och yttermaterialet är tillverkat av riv-resistent 600 denier ribstop polyester som andas för att förhindra överdriven svettning. Täcket är även vattentätt upp till 3000 mm vattenpelare.

Kalvtäcket har anatomiskt bröst- och magfäste som stängs med stabila spännen och kardborre. Täcket finns i två rygglängder och kan maskintvättas i 30 grader.

Kalvdukar är inte lämpliga för grupphus.

  • Skyddar kalven mot väder och temperaturväxlingar
  • Vattentät upp till 3000 mm vattenpelare
  • Andningsegenskaper förhindrar överdriven svettning

Kerbl

Kerbl har sina rötter i den Bayerska myllan. Företaget började faktiskt med att sälja produkter till lantbruksdjur men har utvecklats till att även tillhandahålla produkter till hund, katt, fågel och gnagare.