Gå till huvudinnehållet

Hundmadrass Bia Bed Travel Outdoor Svart

Praktisk resemadrass med vattenavstötande botten och mjuk sammet med quiltning på toppen. Vik enkelt ihop till en liten väska och bär med dig i handtagen!

Produktdetaljer

Bia bädden har tillverkats i Sverige sedan 1969 och är det enda originalet. Bias mjuka och sköna bäddar har blivit hundarnas favorit och är idag Skandinaviens mest sålda hundbädd!

Bia Travel är en smidig resemadrass med vattenavstötande botten och härlig svart sammet med snygg quiltning på toppen. Tillsammans med stoppningen skyddar materialen ditt djur från fukt och kyla underifrån vilket gör den här madrassen perfekt för dig som ofta är på språng tillsammans med din fyrbenta vän.

Bia Travel är lika smidig som den är praktisk. Hundmadrassen kan enkelt vikas ihop till en liten väska och bära med i handtaget. Ta med den till hundutställningen, på skogsturen, middagsbjudningen eller använd i hemmet för att skydda möbler från slitage, smuts och päls. Med Bia Travel kan du enkelt se till att din hund alltid kan hitta sin trygga plats även i nya miljöer.

Hunddynan är enkel att rengöra, det är bara att dammsuga av och tvätta i maskin i 40 grader vid behov.

Bia bed

Redan 1969 producerades den första generationen av Biabädden i större skala och nu 50 år senare tillverkas fortfarande alla Bia bäddar i Valdemarsvik av företagets tredje generation. Svensktillverkad kvalitet när den är som bäst!