Gå till huvudinnehållet

Hundmadrass Bia Bed Camo

Art.nr:1290052

Bia Camo är en vattenavvisande hundmadrass som kan användas både inomhus och utomhus, perfekt till husbilen, båten, bilburen eller under jaktsäsong.

Produktdetaljer

Bia-bädden har tillverkats i Sverige sedan 1969 och är det enda originalet. De mjuka och sköna Bia bäddarna har blivit hundarnas favorit och är idag Skandinaviens mest sålda hundbädd!

Med den vattenavvisande madrassen Bia Camo kan din hund eller katt sova lika gott utomhus som inomhus! Hunddynan är t ex perfekt att ha med i husbilen, båten, bilburen eller under jaktsäsong för att kunna ge din fyrbenta vän den bästa återhämtningen.

Hundmadrassens kamouflagefärgade överdrag är mycket slitstarkt och tack vare det vattenavvisande materialet som även återfinns i botten kan Bia Camo placeras direkt på marken utan att fukt sugs upp. Skulle bädden ändå mot förmodan bli fuktig eller blöt så är materialet andningsbart från insidan vilket gör att den torkar snabbt i solen.

Hundmadrassen i polyestermaterial med pvc-baksida rengörs enkelt med dammsugare eller fuktig trasa.

Bia bed

Redan 1969 producerades den första generationen av Biabädden i större skala och nu 50 år senare tillverkas fortfarande alla Bia bäddar i Valdemarsvik av företagets tredje generation. Svensktillverkad kvalitet när den är som bäst - Närproducerat av högsta kvalitet!