Gå till huvudinnehållet

Hundgodis Doggy Grain Free, 150 g

Ett spannmålsfritt hundgodis från Doggy med god kycklingsmak helt utan tillsatt socker. Med naturliga råvaror och rikt på protein för att vara en del av din hunds vardag.

Egenskaper

När du och din fyrbenta vän ska leka, träna och arbeta tillsammans vill du kunna bjuda på något gott. Därför är Doggys promenadgodis fyllda med massor av smak, helt utan tillsatt socker och innehåller naturliga råvaror så att du kan uppmuntra och belöna med extra gott samvete.

Grain Free är ett spannmålsfritt hundgodis från Doggy som har god kycklingsmak och är rikt på protein. Det är helt utan tillsatt socker och har dessutom ett lågt fettinnehåll, så att du kan visa både kärlek och omtanke om din hunds välmående.

Sammansättning: Kött och animaliska biprodukter (varav kyckling* 6%), vegetabiliska biprodukter (potatis 12%, tapioka 6%, lucern 4%)*. *Naturliga råvaror

Tillsatser (per kg): Tekniska tillsatser: Konserveringsmedel.

Analytiska beståndsdelar: Protein 32,5%, fettinnehåll 5%, kolhydrater (NFE) 28,5%, växttråd 5%, råaska (mineraler) 4%, vatten 25%. Omsättbar energi 1070kJ/100g.