Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Monster MultiProtein Beef/Chicken/Lamb 400g

Spannmålsfritt våtfoder med en näringsrik blandning av nötkött, kyckling och lamm. Receptet är framtaget i Sverige med noggrant utvalda ingredienser.

Produktdetaljer

Hundfoder Monster Dog Multi Protein Beef/Chicken/Lamb är ett spannmålsfritt våtfoder med en näringsrik blandning av välsmakande nötkött, kyckling och lamm för vuxna hundar. Receptet är framtaget i Sverige med noggrant utvalda ingredienser och innehåller inga onödiga tillsatser. Blötmaten fungerar lika bra som en komplett måltid till din hund som när du bara vill sätta lite guldkant på vardagen.

Huvudingredienser: Nötkött, Kyckling, Lamm

Sammansättning: Nötkött 39 % (lunga, njure, hjärta, lever), kycklingkött 21 %, lammlunga 10 %, sötpotatis, mineraler, linfröolja, äggskalspulver (källa till kalcium), sjögräsmjöl Tillsatser: Vit. D3 136 IU, zink (som zinksulfatmonohydrat) 20 mg, koppar (som kopparsulfatpentahydrat) 1 mg

Analytiska beståndsdelar: Vatten: 77%, Råprotein: 11 %, Råfett: 6 %, Växttråd: 1 %, Råaska: 2,8 %

Kaloriinnehåll (beräknad omsättbar energi): 100 kcal/g

Monster pet food

Monster är ett ganska nytt märke av foder och kattsand på marknaden. Bakom ligger ett företag som har arbetat över 35 år i Sverige med högkvalitativa foder. Recepten är framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden. Torrfodret tillverkas i Holland och blötmaten i Österrike.