Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Monster Dog Adult Single Protein Turkey, 400 g

Kött- och proteinrikt våtfoder med smaklig kalkon för vuxna hundar. Det spannmålsfria receptet är framtaget i Sverige med noggrant utvalda ingredienser.

Egenskaper

Hundmat Monster Dog Adult Single Protein Turkey är ett spannmålsfritt våtfoder med smakrik kalkon som enda proteinkälla. Kalkon är en råvara som de flesta husdjur tål och kalkonkött är en högklassig proteinkälla som kan tillgodogöras utmärkt. Receptet är framtaget i Sverige och innehåller noggrant utvalda ingredienser utan onödiga tillsatser. Blötmaten fungerar lika bra som en komplett måltid till din vuxna hund som när du bara vill sätta lite guldkant på vardagen.

Huvudingrediens: Kalkon

Sammansättning: Kalkon 60 %, (kött, hjärta, lever) morot, mineraler, linfröolja, äggskalspulver (källa till kalcium), sjögräs

Tillsatser: Vit. D3 136 IU, zink (som zinksulfatmonohydrat) 20 mg, koppar (som kopparsulfatpentahydrat) 1 mg

Analytiska beståndsdelar: Vatten: 76 %, Råprotein: 11,5 %, Råfett: 8 %, Växttråd: 1 %, Råaska: 3 %

Kaloriinnehåll (beräknad omsättbar energi): 112 kcal/100 g

Monster pet food

Monster är ett ganska nytt märke av foder och kattsand på marknaden. Bakom ligger ett företag som har arbetat över 35 år i Sverige med högkvalitativa foder. Recepten är framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden. Torrfodret tillverkas i Holland och blötmaten i Österrike.