Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Monster Dog Adult Single Protein Duck, 400 g

Monster Dog Adult Single Protein Duck är ett spannmålsfritt våtfoder med anka som är en utmärkt källa till högkvalitativa proteiner och fettsyror.

Egenskaper

Hundmat Monster Dog Adult Single Protein Duck är ett spannmålsfritt våtfoder med anka för vuxna hundar. Anka är en utmärkt källa till högkvalitativa proteiner och fettsyror. Receptet är framtaget i Sverige och omsorgsfullt tillagat i EU. Blötmaten fungerar lika bra som en komplett måltid som när du bara vill sätta lite guldkant på vardagen.

Huvudingrediens: Anka

Sammansättning: Kött & animaliska biprodukter (70 % anka), mineraler Tillsatser: Vit. A 2.250 IU, Vit. D3 170 IU, zink (som zinksulfatmonohydrat) 25 mg, mangan (som mangansulfatmonohydrat) 1,4 mg, koppar (som kopparsulfatpentahydrat) 1 mg, jod (som kalciumjodat, vattenfri) 0,75 mg

Analytiska beståndsdelar: Vatten: 75 %, Råprotein: 10,5 %, Råfett: 9 %, Växttråd: 0,5 %, Råaska: 2,3 %

Kaloriinnehåll (beräknad omsättbar energi): 126 kcal/100 g

Monster pet food

Monster är ett ganska nytt märke av foder och kattsand på marknaden. Bakom ligger ett företag som har arbetat över 35 år i Sverige med högkvalitativa foder. Recepten är framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden. Torrfodret tillverkas i Holland och blötmaten i Österrike.