Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Monster Dog Adult Single Protein Chicken, 400 g

Spannmålsfritt våtfoder med näringsrik och delikat kyckling. Receptet är framtaget i Sverige och innehåller naturliga ingredienser utan onödiga tillsatser.

Egenskaper

Hundmat Monster Dog Adult Single Protein Chicken är ett spannmålsfritt våtfoder med näringsrik och delikat kyckling för vuxna hundar. Kyckling är en proteinråvara med både hög smältbarhet, smaklighet och biologiskt värde. Det vill säga en proteinkälla som kroppen kan ta upp och tillgodose sig till väldigt hög grad.

Receptet är framtaget i Sverige och innehåller naturliga ingredienser utan tillsatt socker och onödiga tillsatser. Blötmaten fungerar lika bra som en komplett måltid som när du bara vill sätta lite guldkant på vardagen.

Huvudingrediens: Kyckling

Sammansättning: Kyckling 60 %, (kött, hjärta, lever), pumpa, mineraler, linfröolja, äggskalspulver (källa till kalcium), sjögräs

Tillsatser: Vit. D3 136 IU, zink (som zinksulfatmonohydrat) 20 mg, koppar (som kopparsulfatpentahydrat) 1 mg

Analytiska beståndsdelar: Vatten: 77 %, Råprotein: 10,5 %, Råfett: 8,5 %, Växttråd: 1 %, Råaska: 3 %

Kaloriinnehåll (beräknad omsättbar energi): 110 kcal/100 g

Monster pet food

Monster är ett ganska nytt märke av foder och kattsand på marknaden. Bakom ligger ett företag som har arbetat över 35 år i Sverige med högkvalitativa foder. Recepten är framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden. Torrfodret tillverkas i Holland och blötmaten i Österrike.