Förstoring av bild

Hundfoder Labb Extrem Energi, 15 kg

Art nr: 1244994
Labb Hundfoder
0 (0)

Norskproducerat torrfoder med högt energiinnehåll och ett näringsinnehåll anpassat för hårt arbetande vuxna hundar av alla raser.

529 :- 599 :-
(423,20 exkl. moms)
Jfr pris 35.27 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2021-12-31
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2021-01-24 07:00

Labb Hund har funnits på den norska marknaden sedan 1996 och är ett av de största varumärkena inom torrfoder för hundar i Norge. Labb kännetecknas av ett översiktligt sortiment med nästan enbart norska råvaror som har hög näringsmässig kvalitet.

Hundfoder Labb Extrem Energi har ett högt energiinnehåll och ett näringsinnehåll som är anpassat för vuxna hundar med mycket hög aktivitetsnivå som jakthundar och draghundar.

Labb Extrem Energi innehåller välsmakande animaliskt och marint fett som tillför din hund de rätta mängderna med livsviktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E främjar hundens leder, hud, päls och allmänna hälsa.

Hundmaten innehåller även en stor andel hydrolyserat protein som bidrar till hög smältbarhet och kan minska risken för allergier samt kondroitin från lax och kyckling och lättillgängligt kalcium från äggskal.

Fruktooligosackarider, som är fermenterbara fibrer med prebiotiska effekter, hjälper hundens matsmältning och betaglukaner från jäst kan bidra positivt till din hunds generella hälsa.

Sammansättning
Torkat animaliskt protein från kyckling, animaliskt fett från kyckling, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, ris, vete, majs, ärtstärkelse, hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein från fisk, lignincellulosa, fiskolja, sockerbetsfiber, äggskal, fruktooligosackarider från sockerbeta, natriumklorid, monokalciumfosfat, betaglukaner från jäst

Här hittar du produktbladet.

Andra tittade även på
Hundfoder Labb Aktiv, 15 kg
Hundfoder Labb Aktiv, 15 kg
499 :- 569 :-
(399,20 exkl. moms)
Hundfoder Appetitt Extreme, 12 kg
Hundfoder Appetitt Extreme, 12 kg
599 :- 699 :-
(479,20 exkl. moms)
Hundfoder Labb Sensitiv Små raser, 3 kg
Hundfoder Labb Sensitiv Små raser, 3 kg
159 :- 189 :-
(127,20 exkl. moms)
Populärt i Torrfoder
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.