Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Labb Energi, 185 g

Norsktillverkade Labb Energi är ett mycket välsmakande och energirikt våtfoder där energin huvudsakligen kommer från fett.

Produktdetaljer

Labb våtfoder till hund är tillagat på norska animaliska och marina råvaror. Precis som Labb torrfoder är våtfodret tillverkat i Norge. Lokala råvaror och korta transportvägar gör att Labb våtfoder är färskt och hållbart producerat.

Våtfoder Labb Energi rekommenderas att ges i kombination med högenergi torrfoder till hundar som behöver extra energi som till exempel under jakt, hårda träningsperioder och draghundslopp.

Hundfodret är mycket välsmakande, fungerar bra som aptitretare och vätskeinnehållet hjälper till att upprätthålla hundens vätskebalans under lopp och jakt.

Labb Energi kan även användas som helfoder.

Sammansättning 
Kött och animaliska biprodukter, fisk och fiskbiprodukter, marina oljor, spannmål och spannmålsprodukter, vitaminer, mineraler.

Labb foder

Labb är ett av Norges mest populära varumärken för hundfoder och kattmat. Fodret baseras på norska råvaror med hög näringsmässig kvalitet. Labb finns både som torrfoder och våtfoder för både hund och katt.