Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Halla Prestation 3,25kg

Art.nr:1244366

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Svensktillverkad vetefri hundmat för aktiva hundar med högt energibehov. Med krill, FOS och glukosamin som främjar en god tarmhälsa och friska leder.
  • Energirikt vetefritt för aktiv hund, dräktig, digivande tik
  • Innehåller krill för god ledhälsa, för hjärta och hjärna
  • Kombineras med Kyckling&Ris under period med lägre aktivitet

Produktdetaljer

Halla Prestation är ett vetefritt torrfoder för aktiva och arbetande hundar med ett högt energibehov. Hundmaten passar även bra till dräktiga och digivande tikar.

Det vetefria hundfodret är tillverkat av svenska och svenskkontrollerade råvaror och innehåller inga konstgjorda smak- eller färgämnen.

Hundmaten har ett högt innehåll av protein från marina och animaliska råvaror och innehåller bl a krill som ger din hund ett naturligt tillskott av omega 3 fettsyrorna EPA och DHA. Halla Prestation innehåller även FOS (naturlig prebiotika) och glukosamin för att främja en god tarmhälsa och friska leder.

Sammansättning: Korn, torkat animaliskt protein (kyckling, gris), majs, animaiskt fett, krill (Euphausia superba), linfröpellets, torkad äggula, köttbuljong, ris, betfiber, jäst, kallpressad rapsolja, hemoglobinmjöl, FOS

Tillsatser: Mineraler, vitaminer, glukosamin, kolinklorid, naturliga antioxidanter (tokoferoler)

Detaljerad analys och utfordringstabell hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Halla foder

Halla använder de finaste råvarorna i tillverkningen av sitt hundfoder och sin kattmat. Resultatet är ett näringsrikt och aptitretande foder som ger hunden och katten precis vad de behöver. Halla tar också ansvar miljön och genom att samarbeta med lokala leverantörer och användning av grön el.