Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Halla Kyckling & Ris 15kg

Art.nr:1244360

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Kycklingbaserat vetefritt torrfoder med hög smaklighet för vuxna hundar med normalt energibehov. Tillverkat i Sverige!
  • Kycklingbaserat, vetefritt helfoder för normalaktiv hund
  • Singelprotein för hund med känslighet för andra proteinslag
  • Hög smaklighet

Produktdetaljer

Halla Kyckling och Ris är ett kycklingbaserat vetefritt torrfoder för vuxna hundar med normalt energibehov och är perfekt när du vill minimera antalet animaliska proteinkällor.

Den svensktillverkade hundmaten innehåller FOS (naturlig prebiotika) och glukosamin för att främja en god tarmhälsa och friska leder. Fodret har dessutom hög smaklighet för att passa även kräsna hundar.

Halla Kyckling och Ris tillverkat av svenska och svenskkontrollerade råvaror och innehåller inga konstgjorda smak- eller färgämnen.

Sammansättning: Torkat animaliskt protein (kyckling 22 %), majs, korn, ris (19 %), animalisk fett, betfiber, linfröpellets, köttbuljong, kallpressad rapsolja, torkad äggula, jäst, hemoglobinmjöl, FOS

Tillsatser: Mineraler, vitaminer, glukosamin, kolinklorid, naturliga antioxidanter (tokoferoler)

Detaljerad analys och utfordringstabell hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Halla foder

Halla använder de finaste råvarorna i tillverkningen av sitt hundfoder och sin kattmat. Resultatet är ett näringsrikt och aptitretande foder som ger hunden och katten precis vad de behöver. Halla tar också ansvar miljön och genom att samarbeta med lokala leverantörer och användning av grön el.