Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Doggy Professional Valp 18kg

Art.nr:1244030

Svenskproducerade Doggy Professional Valp är framtaget för valpar och unghundar men passar även dräktiga och digivande tikar. Torrfodret innehåller färsklagad lax och linfrö som ger Omega 3 samt FOS för en välfungerande tarm och mage.

Produktdetaljer

Svenskproducerat valpfoder för ett aktivt hundliv! Doggy Professional Valp är utvecklat för valpar och unghundar men passar även utmärkt till dräktiga och digivande tikar av alla raser och storlekar.

Hundmaten innehåller färsklagad lax och linfrö som gör att din hund får i sig Omega 3 som är viktigt för huden och pälsen. Doggy Professional Valp innehåller även prebiotikan och specialfibern FOS som verkar för en välfungerande tarm och glad mage, något som är extra viktigt för små växande valpar.

Sammansättning

Spannmål* (därav ris 10 %), kött och animaliska biprodukter, fisk och fiskprodukter* (därav färsklagad lax 8 %, torkad lax 6 %), oljor och fetter*, vegetabiliska biprodukter* (därav cikoriainulin, FOS 0,63 %), grönsaker*, mineralämnen, ägg och äggprodukter* (1,25 %), jäst*, nyponpulver* (0,3 %) *Naturliga råvaror

Näringstillsatser

Vitamin A: 9900 IE

Vitamin D3: 1040 IE

Vitamin C: 350 mg

Vitamin E (all-rac-α-tokoferylacetat): 62 mg

Koppar(II)sulfat, pentahydrat: 21 mg (koppar 5 mg)

Mangan(II)oxid/mangan(III)oxid: 8,7 mg (mangan 5,2 mg)

Zinksulfat, monohydrat: 91 mg (zink 32 mg)

Kalciumjodat, anhydrat: 16 mg (jod 1,6 mg)

Tekniska tillsatser: Antioxidanter

Analytiska beståndsdelar

Protein: 28%

Fettinnehåll: 14%

Kolhydrater (NFE): 39%

Växttråd: 2%

Råaska (mineraler): 7% (därav kalcium 1,3% och fosfor 1,1%)

Omega-6: 2,6%

Omega-3: 0,6%

Vatten: 10%

Omsättbar energi: 1570 kJ/100 g  

Doggy Professional

Professional-serien är Doggys premiumfoderserie för hund. Ett helfoder med hög kötthalt. Råvarorna i fodret är av högsta kvalitet och Doggy följer givetvis EU:s lagstiftning vilket innebär att de djur som används är fri från tillväxthormoner, antibiotika, BSE och GMO.