Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Doggy Professional Extra 3,75kg

Art.nr:1244020

Svenskproducerade Doggy Professional Extra är utvecklat för den normalaktiva till aktiva hunden och passar de flesta hundar som är ute och rör på sig varje dag. Hundmaten innehåller linfrön och färsk svensk kyckling som är både välsmakande och lättsmält för magen.

Produktdetaljer

Svenskproducerad hundmat för ett aktivt hundliv! Hundfoder Doggy Professional Extra med färsk svensk kyckling för hög smaklighet och smältbarhet passar normalaktiva till aktiva hundar som till exempel hunden som älskar långpromenader eller jakthunden när det inte är säsong.

Doggy Professional Extra innehåller nyttiga omega 3-fettsyror som bidrar till en frisk hud och päls, nu ännu mer linfrön samt nypon som är proppfulla med c-vitaminer och antioxidanter som främjar rörligheten hos din hund. Torrfodret innehåller varken onödiga tillsatser eller tillsatt socker.

Sammansättning

Spannmål*, kött och animaliska biprodukter (därav torkad kyckling 17%, färsk svensk kyckling* 12%), vegetabiliska biprodukter* (därav linfrö 1%), oljor och fetter*, fisk och fiskprodukter*, mineralämnen, ägg och äggprodukter* (1,25%), jäst*, nyponpulver* (0,3%)

*Naturliga råvaror

Näringstillsatser

Vitamin A: 9900 IE

Vitamin D3: 1040 IE

Vitamin C: 350 mg

Vitamin E (all-rac-α-tokoferylacetat): 62 mg

Koppar(II)sulfat, pentahydrat: 21 mg (koppar 5 mg)

Mangan(II)oxid/mangan(III)oxid: 8,6 mg (mangan 5 mg)

Zinksulfat, monohydrat: 91 mg (zink 32 mg)

Kalciumjodat, anhydrat: 16 mg (jod 1,6 mg)

Tekniska tillsatser: Antioxidanter

Analytiska beståndsdelar

Protein: 24%

Fettinnehåll: 12%

Kolhydrater (NFE): 45%

Växttråd: 2%

Råaska (mineraler): 7% (därav kalcium 1,3% och fosfor 1,1%)

Omega-6: 2,7%

Omega-3: 0,6%

Vatten 10%

Omsättbar energi 1524 kJ/100g

Doggy Professional

Professional-serien är Doggys premiumfoderserie för hund. Ett helfoder med hög kötthalt. Råvarorna i fodret är av högsta kvalitet och Doggy följer givetvis EU:s lagstiftning vilket innebär att de djur som används är fri från tillväxthormoner, antibiotika, BSE och GMO.