Gå till huvudinnehållet

Hundbädd Bia Bed Svarta

Art.nr:1290118

En riktig klassiker! Den mjuka och sköna Bia bädden har tillverkats i Sverige sedan 1969 och är idag Skandinaviens mest sålda hundbädd. Här i färgen svart.

Produktdetaljer

Bia-bädden har tillverkats i Sverige sedan 1969 och är det enda originalet. Bias mjuka och sköna bäddar har blivit hundarnas favorit och är idag Skandinaviens mest sålda hundbädd!

Hundsängens fasade kant ger ett ergonomiskt stöd till hundens rygg och är även perfekt att använda som huvudkudde när din fyrbenta vän vill ha koll på sin omgivning. Den svarta hundbädden kan enkelt kläs med mjuka och gosiga överdrag för en extra fin touch i hemmet.

Bia bädden är tillverkad av svensk freonfri polyeter. Överdraget består av högkvalitativt konstläder, fritt från giftiga ftalater, bly och flamskyddsmedel. Både polyetern och konstlädret är certifierade med ÖkoTex 100 klass 1, vilket innebär att materialen är godkända för närkontakt med bebis.

Bia bed

Redan 1969 producerades den första generationen av Biabädden i större skala och nu 50 år senare tillverkas fortfarande alla Bia bäddar i Valdemarsvik av företagets tredje generation. Svensktillverkad kvalitet när den är som bäst - Närproducerat av högsta kvalitet!