Gå till huvudinnehållet

Hovvård NAF ProFeet, 1 l

NAF ProFeet skapar slitstarka, uthålliga och hälsosamma hovar och passar hästar med nedsatt hovkvalitet och dålig utväxttakt.

Egenskaper

NAF ProFeet tillför en bred, vetenskaplig och unik sammansättning av naturliga näringsämnen till stöd för hästens hovar och är speciellt lämplig för hästar med nedsatt hovkvalitet, dålig utväxttakt, tappsko och där stora sprickbildningar ses. ProFeet är även lämplig till hästar som utsätts för stora påfrestningar gällande underlag samt till hästar med en hereditet av nedsatt hovhälsa.

Som det största organet i kroppen, speglar läderhuden (hud och hovar) ofta den allmänna hälsan och dåliga hovar och päls kan vara tecken på ett allmänt stressat system. NAF ProFeet stödjer leverns hälsa genom att tillföra kraftfulla antioxidanter som spolar bort överskott av toxin. Detta hjälper till att rensa hästens system vilket kommer att återspeglas i en glänsande päls och starka, friska hovar.

  • Premium support för starka, uthålliga och hälsosamma hovar
  • Komplex sammansättning av näringsämnen och antioxidanter
  • Lämplig för hästar med nedsatt hovkvalitet och dålig utväxttakt

NAF

I över 30 år har NAF utvecklat och producerat fodertillskott för hästar under tesen "alla hästar oavsett storlek och aktivitetsnivå, allt från hobby till elitnivå, förtjänar en femstjärnig behandling".