Gå till huvudinnehållet

Hönslucka med automatisk lucköppnare 430x400 mm

Hönslucka med praktisk automatisk lucköppnare med flera inställningsfunktioner - välj mellan timer, ljussensor och manuell hantering.

Egenskaper

Med en automatisk lucköppnare för din hönslucka slipper du springa fram och tillbaka till hönshuset för att öppna och stänga luckan åt dina höns. Du behöver inte heller oroa dig för att rävar, minkar och andra rovdjur ska ta sig in i hönshuset.

Den automatiska hönsluckan är både praktisk, säker och pålitlig och har flera olika inställningsfunktioner. Du väljer själv om du vill använda manuell, ljusstyrd eller tidsstyrd öppning och stängning av hönsluckan:

  • Ljussensor öppnar och stänger hönsluckan utifrån dagsljuset
  • Tidsstyrning med timerfunktion efter klockslag, det går att skilja mellan vardag och helg
  • Manuell styrning direkt på enheten

För att du ska känna dig så trygg som möjligt är hönsluckan utrustad med olika säkerhetsfunktioner. Stöter luckan på motstånd från t ex en höna som inte har passerat öppningen stannar hönsluckan och stängningsprocessen stoppas för att sedan göras om. En tidsfördröjning på ljussignalen ser till att luckan inte öppnas vid kortvarig ljusstyrka som t ex blixtar och enheten stängs även automatisk av om motorn skulle bli överbelastad.

Luckans mått: 430x400 mm

  • Lätt att montera
  • Kan ställas manuellt, med timer eller med ljussensor
  • Skydda hönsen mot räv och mink

Kerbl

Kerbl har sina rötter i den Bayerska myllan. Företaget började faktiskt med att sälja produkter till lantbruksdjur men har utvecklats till att även tillhandahålla produkter till hund, katt, fågel och gnagare.