Gå till huvudinnehållet

Hönslucka med automatisk lucköppnare 300x400 mm

Hönslucka med praktisk automatisk lucköppnare med flera inställningsfunktioner. Välj mellan timer, ljussensor och manuell manövrering.

Egenskaper

Med en automatisk lucköppnare för hönsluckan slipper du springa fram och tillbaka till hönshuset för att öppna och stänga luckan åt dina höns. Du behöver inte heller oroa dig för att rävar och andra rovdjur ska ta sig in i hönshuset.

Den automatiska hönsluckan är både praktisk, pålitlig och säker och har flera olika inställningsfunktioner. Du väljer själv om du vill använda manuell, ljusstyrd eller tidsstyrd öppning och stängning av hönsluckan:

  • Ljussensor öppnar och stänger hönsluckan utifrån dagsljuset
  • Tidsstyrning med timerfunktion efter klockslag, det går att skilja mellan vardag och helg
  • Manuell styrning direkt på enheten

För att du ska känna dig så trygg som möjligt är hönsluckan utrustad med olika säkerhetsfunktioner. Om luckan stöter på motstånd från t ex en höna som inte har passerat öppningen stannar hönsluckan och stängningsprocessen stoppas för att sedan göras om. En tidsfördröjning på ljussignalen ser dessutom till att luckan inte öppnas vid kortvarig ljusstyrka som t ex blixtar. Enheten stängs även automatisk av om motorn skulle bli överbelastad.

Luckans mått: 300x400 mm

  • Skydda hönsen mot räven!
  • Smidig ljussensor öppnar och stänger luckan
  • Kan även ställas med timer och köras manuellt

Kerbl

Kerbl har sina rötter i den Bayerska myllan. Företaget började faktiskt med att sälja produkter till lantbruksdjur men har utvecklats till att även tillhandahålla produkter till hund, katt, fågel och gnagare.