Gå till huvudinnehållet

Hönshus/kaninhus Hobby Trä 105x100x108 cm

Ett praktiskt höns- och kaninhus med tak som är klätt med skyddande papp och där trädetaljerna är förbehandlade med vattenbaserad bets. Huset står på korta ben vilket innebär god ventilation underifrån. Ej lämpligt för dvärgkaniner eller andra små kaninraser. 

Egenskaper

Hobby är ett praktiskt höns- och kaninhus med tak som är klätt med skyddande papp och där trädetaljerna är förbehandlade med vattenbaserad bets. Huset står på korta ben vilket innebär god ventilation underifrån.

Taket på hönshuset kan öppnas för att ge tillgång till ett vindsutrymme i buren. Utrymmet kan användas för att till exempel stuva undan utrustning och tillbehör. Väggarna är utrustade med dörrar och ett fönster, för att bidra till flera användningsmöjligheter.

Huset som kan användas både som hönshus och kaninhus är utrustat med en galvaniserad bottenplatta vilket bidrar till smidig rengöring.

Komplettera gärna ditt hönshus med en höns- och kaningård samt ett värprede, som är speciellt utformade för att monteras på huset.

Höns- och kaninhus Hobby levereras omonterat men är enkelt att montera.

Observera att huset ej är lämpligt för dvärgkaniner eller andra små kaninraser.

Storlek (l x b x h): 105 x 100 x 108 cm

  • Öppningsbart tack
  • Lätt att montera ihop

Kerbl

Kerbl har sina rötter i den Bayerska myllan. Företaget började faktiskt med att sälja produkter till lantbruksdjur men har utvecklats till att även tillhandahålla produkter till hund, katt, fågel och gnagare.